fastshare
Sniper: Ghost Warrior 3
Zapnout statistiky
Poslední návštěva: pát srp 18, 2017 6:53 am Právě je pát srp 18, 2017 6:53 am





Všechny časy jsou v UTC


Pravidla fóra







 [ Příspěvků: 7 ] 
 Sniper: Ghost Warrior 3 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: úte dub 14, 2009 10:09 pm
Příspěvky: 127
Příspěvek Sniper: Ghost Warrior 3

raf bych se zeptal zda-li ma nekdo stejny problem, hra mi po druhem spusteni po loadingu hodi hlasku, ze program prestal pracovat, vi nekdo co s tim ? dekuji

a ted mi dokonce zacala i zamrzat po uvodnim loadingu


Naposledy upravil Sammael dne stř kvě 10, 2017 9:30 pm, celkově upraveno 1
Téma přesunuto...


stř kvě 10, 2017 9:07 pm Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: pon říj 18, 2010 11:41 am
Příspěvky: 8173
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3

Ujisti se, že Ti Antivir něco neblokuje případně manuálně .exe blokni ve FireWallu...


stř kvě 10, 2017 9:31 pm Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: úte dub 14, 2009 10:09 pm
Příspěvky: 127
Příspěvek Sniper: Ghost Warrior 3 (2017) CZ

ta hra nakonec po spusteni se strasne seka a to mam vse nastavene na low a stahnute posledni ovladace na grafarnu, ma nekdo stejny problem a vi jak to poresit ?


Naposledy upravil Sammael dne čtv kvě 11, 2017 12:37 am, celkově upraveno 1
Téma přesunuto + sloučeno!!!


stř kvě 10, 2017 11:28 pm Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: pát úno 19, 2010 3:22 pm
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3 (2017) CZ

Neviete niekto kde sa mení jazyk titulkov na češtinu? Ako hľadám v menu tak hľadám, ale nikde to tam v nastaveniach nevidím. Hru mám spustenú cez SSEmulátor, takže by sa jazyk mal dať meniť a hra by sa mala ukladať. Za pomoc dík.


čtv kvě 11, 2017 12:18 am Profil
Private
Private

Registrován: ned srp 31, 2008 8:37 am
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3

hra se mi naistalovala v rustine...verze od hp620......stacilo pouze rustinu vymazat {v souboru location} a cestinu prejmenovat na rustinu......tedy v jakem jazyku to mas naistalovane na ten prejmenuj cestinu a orig vymaz.
ja mam zase problem s ukladanim hry ...nuti me hrat od zacatku...nevite nekdo? dik


ned kvě 14, 2017 6:57 pm Profil
Colonel 5 th class
Colonel 5 th class
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 29, 2008 10:46 am
Příspěvky: 744
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3

Musíš dokončit prolog, poté se už bude hra normálně ukládat. :)


pon kvě 15, 2017 5:34 am Profil
Private
Private

Registrován: ned zář 04, 2016 10:10 am
Příspěvky: 1
Příspěvek sniper ghost warrior 3

zdravim mam takovy problém stahl jsem si hru ale kdyz si ve hre chci nastavit klavesnici nic se mi tam neobjevi.mate někdo stejny problém?


Naposledy upravil Sammael dne úte čer 06, 2017 4:11 pm, celkově upraveno 1
Téma sloučeno...


úte čer 06, 2017 3:47 pm Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download