fastshare
Sniper: Ghost Warrior 3
Zapnout statistiky
Poslední návštěva: úte kvě 23, 2017 10:38 am Právě je úte kvě 23, 2017 10:38 am





Všechny časy jsou v UTC


Pravidla fóra







 [ Příspěvků: 6 ] 
 Sniper: Ghost Warrior 3 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: úte dub 14, 2009 10:09 pm
Příspěvky: 126
Příspěvek Sniper: Ghost Warrior 3

raf bych se zeptal zda-li ma nekdo stejny problem, hra mi po druhem spusteni po loadingu hodi hlasku, ze program prestal pracovat, vi nekdo co s tim ? dekuji

a ted mi dokonce zacala i zamrzat po uvodnim loadingu


Naposledy upravil Sammael dne stř kvě 10, 2017 9:30 pm, celkově upraveno 1
Téma přesunuto...


stř kvě 10, 2017 9:07 pm Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: pon říj 18, 2010 11:41 am
Příspěvky: 7312
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3

Ujisti se, že Ti Antivir něco neblokuje případně manuálně .exe blokni ve FireWallu...


stř kvě 10, 2017 9:31 pm Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: úte dub 14, 2009 10:09 pm
Příspěvky: 126
Příspěvek Sniper: Ghost Warrior 3 (2017) CZ

ta hra nakonec po spusteni se strasne seka a to mam vse nastavene na low a stahnute posledni ovladace na grafarnu, ma nekdo stejny problem a vi jak to poresit ?


Naposledy upravil Sammael dne čtv kvě 11, 2017 12:37 am, celkově upraveno 1
Téma přesunuto + sloučeno!!!


stř kvě 10, 2017 11:28 pm Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: pát úno 19, 2010 3:22 pm
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3 (2017) CZ

Neviete niekto kde sa mení jazyk titulkov na češtinu? Ako hľadám v menu tak hľadám, ale nikde to tam v nastaveniach nevidím. Hru mám spustenú cez SSEmulátor, takže by sa jazyk mal dať meniť a hra by sa mala ukladať. Za pomoc dík.


čtv kvě 11, 2017 12:18 am Profil
Private
Private

Registrován: ned srp 31, 2008 8:37 am
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3

hra se mi naistalovala v rustine...verze od hp620......stacilo pouze rustinu vymazat {v souboru location} a cestinu prejmenovat na rustinu......tedy v jakem jazyku to mas naistalovane na ten prejmenuj cestinu a orig vymaz.
ja mam zase problem s ukladanim hry ...nuti me hrat od zacatku...nevite nekdo? dik


ned kvě 14, 2017 6:57 pm Profil
Colonel 5 th class
Colonel 5 th class
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 29, 2008 10:46 am
Příspěvky: 693
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3

Musíš dokončit prolog, poté se už bude hra normálně ukládat. :)


pon kvě 15, 2017 5:34 am Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download